Äntligen söndag, dom gillar vi alltid!

Hah på senare tid har det varit väldigt mycket stök känner jag. Nästan så mycket att jag blir på lite dåligt humör, men eftersom det inte händer särskilt ofta spelar det ingen större roll så det skiter vi i. Blir lite ensammen på nått sätt också, antingen är folk utomlands eller så vill dom inte göra nått eller så går folk inte att få tag på eller så har dom för mycket plugg osv osv. Blä blä blä

Vi har i alla fall kommit igång ordentligt med vår lagsatsning i fyramanna, vi har ett stabilt schema upplagt, det enda som fattas är en fjärde hoppare med en liten, liten hjärnskada ;). Vventuellt ska vi till Tyskland och flyga vindtunnel i helgen. Det ser ut såhär:

http://www.youtube.com/watch?v=DS_d9YBRBY8&feature=fvsr

Svenska mästarna förra året, Team Evolution. Awesome är bara förnamnet, riktigt så bra lär vi inte bli inom en snar framtid dock =P. Tunnel är riktigt kul och väldigt bra träning eftersom man kan mängdträna på ett annat sätt än om man behöver vänta 30 minuter mellan varje hopp.

Nu känner jag dock att det har blivit alldeles för lite sömn dom tre senaste dygnen så nu tror jag att det är dags för lite plugg om embryots utveckling vecka 1-3 så hjärnan får vila lite.

Pussokram alla glada!


Minsta gemensamma nämnare?

Godkväll alla glada!

Har inte blivit så mycket bloggande på senare tid men ni kan lita på pappa när han säger att livet har gått vidare ändå! Den här veckan har varit den officiella oansvarighetsveckan. Det betyder att man varje dag måste hitta på någonting oansvarigt. Har ju blivigt en hel del... Här får ni en lista på ett par medverkande, ni får själva lista ut vilka som hör ihop.
  • Rum 367 på bosön
  • Captain morgan
  • Nyklippt hår
  • Lamkött
  • Spydd på av tredje part över mina byxor
  • 108 Fallskärmshoppare
  • Coca cola i en SF mugg
  • Blont hår
  • BAS-Kurs
  • Fernet
  • Transport av annan person i brandmansgrepp förbi polisbuss
  • The instigator
  • "Men who stare at goats"
  • Torsdagsmys
Vill ni ta del av allt detta får ni helt enkelt söka upp mig, oddsen att ni hittar mig i KIs bibliotek klockan sex vardagskvällar är tyvärr sorgligt stor...

Har äntligen fått tag på en rigg jag kan hoppa med i sommar! Kommer att synas vid SM i fyramanna, givetvis överst på prispallen. Go Team CADO!

Blue skiiiiiiiiies!

Meeeeeeh

Lördag morgon, alltid lika roligt.

Missade nattbussen igår med typ en kvart, fick vänta på tåget typ 90 minuter, wohoooo! Blir väckt av volle efter tre timmars sömn, underbart, tror nästan jag hallucinerar lite nu faktiskt.

Måste fixa batteriet till bilen också, jävla skräp som inte fungerar (jaja det skulle bytts tre gånger under tiden jag haft bilen, men ändå). Hörde nå rykten om en lugn kväll ikväll, brukar ju sluta bra...

Ojoj nu ska jag äta nått, ett fyllemunch post-fylla!

Glhf!

Mot oändligheten, och vidare!

http://www.youtube.com/watch?v=PcehYiTS1iQ&feature=related

Fredag!

Världens tråkigaste föreläsningar idag, bläbläblä, så fasansfullt irrelevant en afton som denna!


MF--->Amaranten----------------------------------------->?-------------------------------------->Awesomeness!


Nästa helg är pappa borta gott folk, så vill ni ha en del av kakan har ni bara ikväll och imorn på er att ta för er!

Optimalt!

Gårdagen spenderades på biljardpalatset, blev lite öl med både legendariska mänfysare och lite annat löst folk, ni vet vilka ni är! Hittils har ni kämpat tappert men ni har en låg väg kvar att gå till mänfys status! Fick dock spö av Maria en match, men nu var det dock efter att baren hade varit öppen ett tag så vi skyller på det.

Idag har varit en mycket spännande dag. I kronologisk ordning:

  1. Vaknar av att min snustorra tunga sitter fast mot gommen i min vidöppna mun, blir tvingad att använda händerna för att få loss den, optimalt.
  2. Bedömd vätskebrist på 4 liter gör att mina ögonlock har kladdat ihop, får åter igen ta hjälp av fingrarna för att ens få upp det vänstra, optimalt.
  3. Somnar sittandes i duschen, vaknar när mitt tåg går om 10 minuter, optimalt.
  4. Springer till tåget med hår som fortfarande droppar, det var -15 i saltis imorse, optimalt.
  5. Känner av lite förmaksflimmer på tåget men här var jag snabb som blixten med lite Zotalol så det löste sig, väldigt optimalt.
  6. Sitter i föreläsning om hur vår kommande kurs ska se ut med avseende på upplägg och schema. Detta tar 3,5 timmar. Skulle kunna vara tionde gången på ett par veckor vi får förklarat för oss hur det kommer se ut, vore det inte bara enklare att börja nån gång och så märker vi hur det ser ut?  Föreläsaren är dock awesome, optimalt.
  7. Efter lunch så får vi se en film om livets mirakel. Alltså från "shit klockan är fem i tre, måste hitta nått" till barnaskrik och "fan det är ju en tjej" och allt där emellan. Somnar efter ca 15 minuter och vaknar precis lagom till 5 meter höga närbilder av ett spädbarnshuvud påväg ut ur en livmoder, optimalt.
Imorgon är dock inte vilken dag som helst, det är nämligen fredag! På fredagar så måste man alltid göra nått kul, annars får man sitta och skämmas i ett hörn!

Snart är det fredagsmys

Sorgligt bra väder idag, hade ju inte varit helt tråkigt att få sätta sig i Erik-Erik påväg upp mot 4000m... Nu är det knappt tre månader kvar, kan INTE hålla mig!

 

Idag är det som vi alla vet (?) onsdag, det betyder att det snart är fredag, vilket i sin tur betyder awesomeness.

Har suttit i föreläsningar hela dagen om aktionspotentialer, äggstockar och tunntarmsinnervation (nej jag ser inte heller jnågon röd tråd) vilket inte var sådär jätteupphetsande. Vi har även haft ett prov med 30 frågor på allt detta så nu är vi klara med block 1, bara 10,8 terminar kvar då, woho! Snart börjar väl det riktiga öset, då blir det inte mycket tid över till annat, men det gillar vi!

 

Har för övrigt äntligen fått tag på en mobil, måste bara orka springa in på tre och fixa ett kort också...

 


Tempoväxling?

Har blivit väldigt lite skrivande senaste tiden men det har varit mycket hets från många håll. Känns väldigt tråkigt att lite väl mycket dåligt händer i omgivningen just nu, men det finns också mycket bra!


Det är dåligt att vissa gör slut eller trilskar med nära och kära, men det är bra att ha massa vänner att ösa med vilken dag i veckan som helst.

Det är dåligt att inte kunna hoppa fallskärm, men det är bra att skolan äntligen börjar öka tempot lite

Det är dåligt att människor dör i världsfredens namn, det finns inte ord vad bra det är att det finns folk som är villiga att riskera allt för just det.

och som avslutning så är det dåligt att det inte är sommar, men bra att det är vinter ute!

Blues skiiiiiiies alla glada!

RSS 2.0